Nieuws

– Op 05 november 2020 en 23 november 2020 organiseren wij onze griepvaccinatie-marathon. Tussen 18u en 19u30 kan u die dag terecht enkel voor toediening van een griepvaccin en hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De kosten voor de consultatie zullen rechtstreeks met het ziekenfonds verrekend worden, u betaalt geen remgeld. Vraag uw arts tijdig om een voorschrift zodat u het vaccin vooraf kunt aankopen bij uw apotheker. Aanvragen voor voorschriften gebeuren bij voorkeur via info@huisartsenpraktijk-tspoor.be of telefonisch.

Dr. Donné en Dr. De Souter zullen een aantal weken afwezig zijn wegens ziekte. Dr. Geuze Rianne komt tijdelijk vervangen doen.

– Wij nemen tijdelijk geen nieuwe patiënten meer aan, enkel gezinsleden van patiënten die op hetzelfde adres wonen.

– Vanaf 01 oktober zal Dr. Guelinckx Nele ons team komen versterken als huisarts.

– Vanaf 11 juni zal Lore Van Minnebruggen actief zijn in onze praktijk als diëtiste en diabeteseducator. Elke donderdagnamiddag om de twee weken zal zij consultaties doen bij ons. Meer informatie vindt u op de site www.weeteneet.be.

– Gezien de Corona pandemie wordt geadviseerd om voor elke consultatie eerst vooraf telefonisch contact op te nemen. Hierdoor is het dus tijdelijk niet mogelijk om online een afspraak te maken.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK

Coronamaatregelen.

Voor de veiligheid van iedereen, gelieve een mondmasker te dragen bij het betreden van onze praktijk.

OK