Paramedici

Sofie Bauwens

 

Door mijn jarenlange ervaring als kinesiste, heb ik ondervonden dat een aantal fysieke klachten onderliggend aanwezig blijven omwille van verborgen problematieken (angst, acute/ continue stress, emotionele problemen, …)

Deze 3 symptomen kunnen mogelijks leiden tot acute/ chronische hyperventilatie…

Vanuit deze wetenschap heb ik mezelf verder bijgeschoold binnen het domein van de hyperventilatie.

Via een coachingtraject tracht ik jou te begeleiden in het creëren van nieuwe paden/ mogelijkheden. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen en uitdagingen om op een positieve manier in het leven te staan. Coachen gaat verder dan oplossingen aanreiken of adviezen formuleren. Het gaat erom je grenzen te verleggen en sluimerende mogelijkheden te laten openbloeien.

Jezelf stimuleren, je eigen grenzen verleggen, een dieper respect voelen vanuit jezelf, je innerlijke geluk terug laten openbloeien, … M.a.w. een transformatie naar positiviteit, vanuit een medisch of psychologisch probleem is de missie waaraan we samen trachten te werken.

 

Marij Cools

 

Hi! Ik ben Marij. Fijn dat je me beter wil leren kennen. Werken met en voor mensen staat al heel mijn loopbaancarrière centraal. Ik bouwde expertise op als leidinggevende, kwaliteitscoördinator en beleidsmedewerker.
Ik haal veel energie uit het ondersteunen van mensen, ze in hun kracht zetten en zien groeien, soms zelfs letterlijk. Ik ben ervan overtuigd dat elke persoon over talenten, sterktes of positieve omgevingsfactoren beschikt waardoor hij/zij in staat is te evolueren, te veranderen, te leren en te ontwikkelen.

Om hier gericht mee aan de slag te gaan, ben ik me gaan richten op loopbaanbegeleiding, gespreksbegeleiding en bemiddeling.

Volgens mijn omgeving ben ik iemand waar je gemakkelijk ‘een klik’ mee maakt. Je mag van mij een authentieke en constructieve aanpak verwachten.

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Vul via de link het inschrijvingsformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Tot binnenkort!

 

 

Iman El Attari

  • Erkende diëtiste sinds 2022
  • Diabeteseducator sinds 2023
  • Ervaring in verschillende eetculturen (o.a. Marokkaanse en Turkse eetcultuur)
  • Opgeleid in Prikkelbare Darmsyndroom
  • https://weeteneet.be/
  • Contacteer mij op 0484 20 92 10 of via  iman@weeteneet.be

 

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK