Paramedici

Sofie Bauwens

 

Door mijn jarenlange ervaring als kinesiste, heb ik ondervonden dat een aantal fysieke klachten onderliggend aanwezig blijven omwille van verborgen problematieken (angst, acute/ continue stress, emotionele problemen, …)

Deze 3 symptomen kunnen mogelijks leiden tot acute/ chronische hyperventilatie…

Vanuit deze wetenschap heb ik mezelf verder bijgeschoold binnen het domein van de hyperventilatie.

Via een coachingtraject tracht ik jou te begeleiden in het creëren van nieuwe paden/ mogelijkheden. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen en uitdagingen om op een positieve manier in het leven te staan. Coachen gaat verder dan oplossingen aanreiken of adviezen formuleren. Het gaat erom je grenzen te verleggen en sluimerende mogelijkheden te laten openbloeien.

Jezelf stimuleren, je eigen grenzen verleggen, een dieper respect voelen vanuit jezelf, je innerlijke geluk terug laten openbloeien, … M.a.w. een transformatie naar positiviteit, vanuit een medisch of psychologisch probleem is de missie waaraan we samen trachten te werken.

 

Marij Cools

 

Hi! Ik ben Marij. Fijn dat je me beter wil leren kennen. Werken met en voor mensen staat al heel mijn loopbaancarrière centraal. Ik bouwde expertise op als leidinggevende, kwaliteitscoördinator en beleidsmedewerker.
Ik haal veel energie uit het ondersteunen van mensen, ze in hun kracht zetten en zien groeien, soms zelfs letterlijk. Ik ben ervan overtuigd dat elke persoon over talenten, sterktes of positieve omgevingsfactoren beschikt waardoor hij/zij in staat is te evolueren, te veranderen, te leren en te ontwikkelen.

Om hier gericht mee aan de slag te gaan, ben ik me gaan richten op loopbaanbegeleiding, gespreksbegeleiding en bemiddeling.

Volgens mijn omgeving ben ik iemand waar je gemakkelijk ‘een klik’ mee maakt. Je mag van mij een authentieke en constructieve aanpak verwachten.

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Vul via de link het inschrijvingsformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Tot binnenkort!

 

 

Carine Gonzalez

 coaching praktijk Progresia

 

Mijn missie als coach is mensen handvaten bezorgen voor een mentaal evenwichtig leven, zowel privé als professioneel.

Jouw coaching traject begeleid ik met enthousiasme, een vleugje humor en transparante communicatie. Mijn omgeving omschrijft mij als: Sociaal, luistervaardig, openminded, direct & assertief, empathisch, gevoel voor humor, normen & waarden gedreven en leergierig.

Omdat ik mijn kennis wil blijven verbreden, ben ik bezig met een bachelor psychologie aan de Open Universiteit. Mijn wens is dat het taboe rond mentaal welzijn verdwijnt en dat er meer aandacht komt voor ons (gemeenschappelijk) mentaal welzijn.

 

Hoe gaan we te werk?

Bij het intakegesprek maken we kennis en heb je de mogelijkheid om jouw hulpvraag te schetsen. We bekijken samen de context, bijhorende noden en waar je werkelijk last van hebt. Afhankelijk van de hulpvraag wordt er voor een kort oplossingsgericht of eerder lang traject geopteerd waarbij er o.a. gesprekken, oefeningen en testen aan bod komen. Je krijgt dan handvaten toegereikt om terug mogelijkheden of andere perspectieven te zien wat betreft jouw situatie.

Zowel jongeren vanaf 12 jaar als volwassenen kunnen bij mij terecht voor begeleiding.

 

Je kan bij mij terecht voor: 

– Life coaching: Therapie volgens o.a. de positieve psychologie en cognitieve gedragstherapie.

– Loopbaanbegeleiding: Focus op jouw loopbaan voor slechts € 10/u met VDAB-loopbaancheques. Kan ook zonder VDAB loopbaancheques.

– Stress & burn-out begeleiding: We bekijken jouw herstelproces of evolueren richting preventieve begeleiding.

– ASS en/of ADHD begeleiding: Begeleiding op vlak van o.a. sociale vaardigheidstraining, focus op executieve functies (planning, time management, organisatie etc.). Ik ben zelf ervaringsdeskundige op vlak van ASS en ADHD.

 

Wens je een afspraak in te plannen?

– Een afspraak inplannen via de online agenda kan eenvoudigweg hier

– Je kan me ook een bericht sturen via whatsapp of even bellen op 0483/575.805

– Mailen kan ook via praktijk@progresia.be

 

Tarieven

 – Loopbaanbegeleiding: 10 euro met VDAB-cheques / 70 euro zonder VDAB-cheques (voor 60 minuten)

– Stress & burn-out coaching: 70 euro (voor 60 minuten)

– Life coaching: 70 euro (voor 60 minuten)

– ASS/ADHD begeleiding: 70 euro (voor 60 minuten)

– Alle coaching trajecten voor zelfstandigen: 90 euro (voor 60 minuten)

 

Meer info over coaching praktijk Progresia vind je op www.progresia.be

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK

Coronamaatregelen.

Voor de veiligheid van iedereen, gelieve een mondmasker te dragen bij het betreden van onze praktijk.

OK